Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Jeep Battery Cable Assembly

Batterikablar i en Jeep uthärda mer än på en vanlig bil, och det är på grund av de olika förutsättningar som de flesta ägare sätter sin Jeep i. När kablarna börjar att misslyckas, kommer du att ha startproblem, problem att hålla elmateriel kör liksom andra. Byta batteri-kablage kan vara en enkel process om du håller saker organiserade och ersätta varje anslutning i taget. Denna process bör ta ungefär 45 minuter att utföra. Saker du behöver
ersättningsrem positiva och negativa batterikablarna
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp huven. Koppla bort den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel, sedan göra samma sak på pluspolen.
2

Ta ut ersättning positiva batterikabeln och lägga ut i motorrummet. Leta varje anslutning som den nuvarande batteri kabeln är ansluten till, och se till att ersätta kabeln går till samma utrymmen. Addera 3

Unbolt varje anslutning på fabriken batterikabeln, inklusive generatorn , starter och säkring blocket, med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera den nya kabeln på dessa anslutningar med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Anslut sedan kabeln nya batteriet till den positiva polen på batteriet och ta bort den gamla kabeln helt.
4

Leta ramens fästen på den negativa batterikabeln genom att spåra kabeln visuellt. Lägg ut ersättning minuskabel på samma sätt du gjorde med den positiva kabeln i steg 2, sedan ersätta varje enskild anslutning med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Installera minuspolen om ersättande kabeln till den negativa inlägg på batteriet med en skiftnyckel. Ta bort den gamla kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60439.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.