Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett nytt Tow /Haul knapp på en 2002 Chevy Duramax

Den 2002 Chevrolet full storlek lastbil med Duramax motor och en automatisk växellåda har en spak transmissionsväxlingsstyrsektion på kolonnen med en bogserlina /drag-knapp installerad på slutet . Poängen med den här knappen är att byta skift punkter på sändningen när du drar last. Om denna knapp misslyckas, kommer du inte att kunna aktivera bogsera /drag-läge. Tyvärr är själva knappen inte tillgänglig ensam, men växelarmen är, och det är inte mycket dyra att ersätta. Saker du behöver
Torx-huvud hylssats
3/8-tums Ratchet
Byte automatisk växellåda växelreglage med släp /distanser knappen
Visa fler instruktioner
1

Unbolt kåpa runt rattstången med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttaget. Dra trim panel uppåt och bort från rattstången.
2

Leta ledningar som leder ut i den automatiska växellådan shifter och följ den till kabelnätet anslutning under kolumnen. Dra ur selen, dra ledningarna ur klippen som håller den till kolonnen. Addera 3

Unbolt automatlåda shifter från rattstången med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud-uttaget. Dra reglaget ur kolonnen med händerna.
4

Installera den nya automatiska växellåda växelreglage i styrstången och skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag . Kör nya ledningar genom fabriken klipp och anslut den till fabriken sele.
5

tillbaka rattstången täcker med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61586.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.