Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en tjocklek på en Chrysler Town & Country

Review, en Chrysler Town & Country är en lyxbil, men dess broms kvalitet är ovärderlig. Byte konst som bromsoken är bäst i händerna på en expert. Rådgör med din mekaniker innan du försöker byta en tjocklek på en Chrysler eller annat fordon. Saker du behöver
insexnyckel
Däck järn
Jack
Caliper för Chrysler T & C
brickor Replacement
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla

1

Skär av bilens strömförsörjning genom att koppla loss kabeln från batteriets minuspol. Detta rekommenderas innan någon typ av underhåll. Höj och säkert stödja fordonet på den sida du kommer att arbeta på
2

. Ta av hjulet framför bromsaggregatet du riktar dig mot.
3

Lossa bromsslangen från bromsoket genom att lossa fästa banjo bult. Släng tätningsbrickorna. Anslut bromsen slang med en bit gummi för att förhindra läckage och föroreningar.
4

Avlägsna bultarna styrtapp fäster bromsoket till styrspindeln. Sakta glider bromsok från knogen. Skjut bromsok s motsatta änden ut från under den bearbetade distansen på knogen.
Installera nya
5

Smörj anliggningsytorna på styrspindeln. Använd silikonfett eller någon mångsidigt smörjmedel.
6

Placera nya bromsok över bromsbelägg och skiva rotorn. Var noga med att inte skada bromsok tätningar eller styrbussningar stift med cheferna styrspindeln.
7

Montera bromsok styrpinne bultar, vilket gör att du inte korsa tråden dem. Dra den främre bromsok bultar till 195 inch pounds och de bakre bromsok bultar till 192 inch pounds.
8

Fäst bromsslangen till bromsoket med nya brickor. Dra åt banjoskruven till 35 fot pounds.
9

Lufta bromssystemet. Öppna avluftningsventilen, bifoga en genomskinlig slang till den och få en annan person att hålla ner pedalen för att ta bort luft ur systemet.
10

Anslut hjulet och däcket. Dra åt muttrarna med 100 fot pounds. Dra åt alla muttrar i ett stjärnmönster sekvens till halva specifikationer, och upprepa sedan till hela 100.
11

Pump bromspedalen flera gånger för att se till att bromspedalen är fast. Sedan testa bilen och bromsar på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56865.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.