Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Take Off en 99 Cadillac Radiator

Kylaren på en 1999 Cadillac kyler ner kylvätskan som rinner genom motorblocket. Denna radiator är kritiskt för riktig motorkylning, och om den blir skadad eller sprucken grund av en olycka eller ålder, då motorn inte kommer att kunna svalna ordentligt. Detta kan orsaka permanenta skador på motorn, vilket kan bli dyrt att fixa. Om du börjar märka kylproblem, måste du ta ut kylaren från motorrummet och få den reparerad eller utbytt. Saker du behöver
dräneringskärlet
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Linje skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Sätt dräneringstråget på marken under kylaren petcock, efter att låta motorn svalna i flera timmar. Öppna petcock för hand och låt kylvätska tomt i pannan.
2

Unbolt negativa polen på batteriet och följ med den positiva polen. Unbolt locket radiator stöd från kärnstöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla ur airbag-sensor placerad under huvfäste för hand och sedan skruva isär den från kärnan stöd. Flytta sensorn bort från kylaren. Addera 3

Ta bort luftrenaren från intag med hjälp av skruvmejsel. Unbolt kylfläktar från kärnstöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla dem och flytta dem ut ur motorrummet.
4

Ta bort de övre och undre kylarslangar från kylaren med hjälp av skruvmejsel för att ta bort slangklämmorna och dra slangarna av för hand. Ta bort rader oljekylare på kylaren med hjälp av en rad skiftnyckel.
5

unbolt kylaren från kärnstöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft upp radiatorn med båda händerna och ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61290.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.