Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man gör spela fotboll Hjälmar för barn


Små barn är naturligt dras till spänningen i fotboll genom vuxna fläkt influenser. Foster detta intresse genom att utrusta dem med make believe redskap. Från toppen, gör spela fotboll hjälmar för barn ut kraftigare papper. Saker du behöver
Tyg måttband
Färgat konstruktion papper
Transparent tejp
Lim
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Mått barnets huvud. Placera änden av ett tyg måttband mellan ditt barns ögonbryn och rulla den över huvudet ner till nacken och lägga en tum till mätningen. Sprid tejpen rakt över baksidan av barnets huvud och får en syn mätning av huvudets bredd från toppen av öronen. Dessa två mätningar utgör längden och bredden av hjälmen toppen.
2

Klipp ut hjälmen toppen. Hitta en bit kraftigare papper för att passa måtten i steg 1. Använd den färg du vill ha på basfärgen av hjälmen. Addera 3

Rita en av sidorna. Kurva hjälmen toppen i form och hålla den vinkelrätt mot en hopvikt bit kraftigare papper. Har ditt barn hjälpa dig genom att hålla papperet på plats medan du ritar upp bågen på hjälmen sidan. Fyll i botten av hjälmen sidan med en fri hand skiss.
4

Klipp ut sidorna. Klipp ut båda hjälm sidorna ut samtidigt med det vikta papperet.
5

Dekorera huvudbonader. Använd olika färger av konstruktion papper för att efterlikna din favorit college eller proffs konstruktion, eller uppfinna ditt eget lag logotyp. Klipp ut de mönster och limma dem på hjälmen sidorna. Lägg striping till toppen på samma sätt om så önskas.
6

Montera skalet. Lay ena sidan av hjälmen på ett bord med logotypen nedåt. Curl hjälmen toppen över den och tejpa fast den på plats. Tryck alla de klibbiga sidorna av bandet ordentligt mot papperet för att hålla håret från att fastna. Tejpa den andra sidan på med logotypen ut.
7

Lägg en ansiktsmask. Klipp två remsor av önskad färg kraftigare papper 1/4 tum bred och 14 inches lång. Skär ytterligare 1/4 tums band ca 8 inches lång. Tape ändarna av en lång remsa på båda sidor av den nedre främre av hjälmen, så det buktar ut framför ansiktet. Tejpa ändarna på den andra långa remsor på samma plats, men gör den båge av bula står två inches högre än den första remsan. Klipp remsor från den återstående bit 2 1/4 lång. Tejpa dem på plats anslutning över de två bågarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56851.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.