Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att dubbla Flare Lines Auto Brake

mellan huvudcylindern och hjulen på din bil är bromsledningar. Dessa rader är metall för större delen av sin längd och, i fronten, gummi under de senaste 10 till 12 inches. Bromsvätska är hygroskopisk, vilket innebär att den har en tendens att absorbera vatten. Denna uppbyggnad av vatten i bromsledningarna orsakar bromsledningarna till rost från insidan och ut. När detta händer måste du byta ut metall linje med en ny. Den viktigaste delen av byta bromsledningar är att se till att de tätar ordentligt. Det betyder att dubbla bloss i ändarna. Saker du behöver
Pipe Medium cutter
fin metall fil
Fine råttsvans fil
Gängad flare montering (er) från Double fackling kit
bänk skruvstäd
bromsaggregat Lube
Visa fler instruktioner
1

Mät och kapa det nya röret till rätt längd. Arkiv änden av röret för att avlägsna eventuella grader och att finjustera vinkeln på snittet. Änden av röret måste vara så vinkelrät mot körningen av röret som möjligt. Använd filen råttsvans att debur insidan av röret.
2

Fasa änden av röret med mediet filen. Placera filen vid en 45 graders vinkel mot spetsen på röret och fasade kanten av röret runt läppen av röret. Fasen måste vara smidigt och konsekvent. Skjut den gängade kopplingen över änden av röret, med den gängade änden mot slutet av röret. Addera 3

in röret i röret klämblocket med änden av slangen hängande ut den avfasade sidan av klämblocket. Placera Kragningsmatris platt på klämblocket bredvid röret. Justera mängden exponerade röret för att få kontakt med undersidan av den flänsförsedda formen. Dra åt klämblocket så mycket som möjligt. Använd en liten skiftnyckel om det behövs för att se till att lägret är tight.
4

Kläm klämblocket i skruvstäd tätt. Den ände av klämblocket med röränden i det behöver exponeras.
5

Placera Kragningsmatris in i änden av röret, med stammen av munstycket inuti röret för att hålla dö centrerad.
6

Placera fackling städet över klämblocket med den spetsiga änden av den gängade skruven vilar i slutet av den flänsförsedda formen. Vrid skruven medurs tills Kragningsmatris får kontakt med klämblocket.
7

Vrid gängade bulten motsols och ta mothållet från klämblocket och dynan från röränden. Änden av röret kommer att likna en klocka.
8

Placera fackling städet över klämstång, med mothållet punkt i änden på röret. Vrid den gängade bulten medurs fram till slutet av röret veck i på sig själv. Avlägsna den flänsförsedda städet. Lossa klämblocket och ta bort röret från blocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59198.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.