Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsok på en bil


Skjutmått är en viktig del av ditt bromssystem . De håller bromsbeläggen som erbjuder stöd och dämpa dina bromsar måste fungera korrekt . Bromsok är bara en del av bromssystemet , så finns det andra delar längs vägen för att ta bort för att komma till bromsok . Instruktioner
1

Lokalisera och ta bort locket från bromsvätskebehållaren . Sifon av två tredjedelar av vätskan . Använd inte hävert med din mun , använd istället en pump eller baster
2

Lossa hjulmuttrar lug och höja fronten på bilen på jackstands . . Se till att bilen är ordentligt på jackstands innan arbetet påbörjas . Tryck tillbaka kolven i bromsoket kärna . Detta kan göras med antingen en C - klämma eller skruvmejsel , beroende på märke och år för fordonet .
3

Avlägsna bulten broms slangen för att ta bort broms slang . Ha en trasa till hands för att fånga upp vätskan spills . Linda den öppna änden av broms slang i plastfolie för att undvika mer spill och förorening . Koppla inte bort bromsslangen från bromsoket om du bara tar bort bromsoket .
4

Skruva loss de två bromsok bultar vid monteringen , eller stift bildspel , beroende på märke och år av ditt fordon . Ta bort bromsok försiktigt genom att ta ut skruvarna helt och rulla bromsok fram och tillbaka utanför monteringsniten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56822.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.