Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Typer av signalljus bromsledningen

Som namnet antyder, är bromsledningen fackling praxis där mekanikern lägger ett signalljus i slutet av bromsledningen att säkerställa en tät anslutning. Tänk på bromsledningen flare som flare längst ner i ett par jeans: Med fackling, öppnar i slutet av röret bredare och tillåter anslutningen att glida in djupare och med större lätthet. Det tar ganska mycket övning och kunskap för att avgöra vilka typer av facklor bromsledningen för att få det perfekt för bilen i fråga. 45-Degree Dubbel Flare

45-graders dubbel flare är en manlig gängat rör muttern som ansluter direkt till ytterdiameter (OD) av det utvidgade röret. De som utför fackling behöver en dubbel flare för att hjälpa till att kontrollera skärning (friktion slitage) som kan bli följden av sprickbildning höger vid flare.
Bubble Flare

En bubbla flare , som används tillsammans med en manlig vridbar mutter, tätar botten av ett gängat och borrat hål kulminerade i en vinklad ände. Bubble nödraketer tillåter normalt för återförslutning, men de har ett rykte om en begränsad livslängd, och du kan inte återställa dem från deformation som inträffar under den första tätningen.
ISO Bubble Blare

ISO bubbla bloss är i huvudsak samma komponenter som plain bubbla bloss, skillnaden mellan de två typerna ligger i det faktum att ISO bubbla bloss har rör och trådar som mäts i metriska dimensioner snarare än i inches
<. br> Review Ett bloss eller 37-Degree Single Flares

Dessa nödraketer, ofta kända för deras införlivande i de flesta icke-brittiska racebilar, har en 37-graders enda flare som du kan kombinera med en mutter för att acceptera dubbla nödraketer. Den 37-graders flare blev standard under andra världskriget för användning i armén och flottan flygplan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58269.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.