Hur du justerar ett Taklucka

Om du bara tog besittning av ett fordon med en taklucka och vet inte hur man justerar den, följer en grundläggande formel för att driva och justera fönstret. Ett soltak dras in ett hus, i mellan taket i fordonets interiör och taket hos bilen. Några taklucka öppningar inkluderar en lutningsjustering där taket glaset lutas upp för att tillåta luftcirkulation utan indragning. Medan varje auto maker placerar kontrollerna för att takluckan på olika platser, fungerar de alla på samma grundprincip. Instruktioner
1

sitta i förarsätet på bilen. Slå upp till kupolen ljus nära framsidan av taket. Leta push switchar, rattar eller spakar med en taklucka ikon eller bokstäver. Om inte på taket nära takbelysning, ser till vänster om ratten eller i närheten av värme-och luft-konditionering.
2

Vrid nyckeln bilens tändning till neutralläge. Tryck tryckspak, ringa eller switch och experimentera med inställningarna. Lär växeln som drar in takfönster och inställningen att stänga fönstret, men luta takluckan så den tillåter luftflöde.
3

Tryck på strömbrytaren och låta fönstret för att börja dra tillbaka men släpp trycket halvvägs genom indragning. Börja justera takluckan fönstret till önskad inställning.
4

Tryck på strömbrytaren för att luta takluckan i vinkel och stoppa halvvägs genom lutning att anpassa sig till en anpassad nivå på öppningen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97985.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.