Hur man söker Custom Wheel Parts

Oavsett om du har en exotisk bil, en sportbil, en vanlig bil, en lastbil eller en motorcykel, kan du hitta dig själv letar efter en specifik anpassad hjul del för din bil. Det finns två vanliga orsaker att söka efter en anpassad hjul ingår. Det första skälet är att skräddarsy eller uppgradera din bil. Det andra skälet är att hitta en reservdel anpassade hjul för att återställa eller reparera process av ditt fordon. Om du inte kan hitta matchande anpassade hjulet del, kan en erfaren auto kropp restaurering specialist skapar en kopia del för dig. Saker du behöver
Kamera
Måttband
Anteckningar
Custom del kataloger
Visa fler instruktioner
1 Använd en kameratelefon, en digitalkamera, eller en omedelbar bildframställning kamera för att fotografera den anpassade hjulet delen.

Fotografera den anpassade hjulet del på din bil som du behöver för att matcha, eller fotografera anpassade hjul delar som du vill köpa om du ser dem på ett fordon på en show eller i en utställningslokal. En tydlig bild kommer att göra en del enklare att skapa eller hitta.
2 Använd ett måttband eller linjal för att få exakta mått för de egna hjul reservdelar.

Använd ett måttband för att mäta de exakta specifikationerna ner till millimeter (mm) för de egna hjul delarna som du behöver för att hitta. Däckprofil och fälgar kommer att mätas i inches. Mät din bult cirkel och bakre avstånd (diagram i referenser).
3 Skiss fälgar, hjul, eller anpassade delar hjul och lägga måttspec till skissen.

Rita en bild eller skiss av anpassade hjul reservdelar, och skriva specifikationer från dina mätningar med fästen eller pilar för att tydligt registrera uppgifter.
4 Om du visar din bil, kan du behöva ursprungliga anpassade hjul delar.

Bestäm om du behöver ett original anpassade hjul del, som i fallet med en restaurering jobb, eller om en modern replik eller en skräddarsydd replika är acceptabelt. För vissa bil, lastbil och cykel visar, kan med hjälp av kopior eller fabricerade delar diskvalificerar ditt fordon.
5 Fabrication specialister kan skapa anpassade replika komponenter från bilder eller detaljerade skisser.

Sök junkyards, anpassade reservdelskataloger och anpassade hjul webbplatser stämman med hjälp av fotografier och skisser för de specifika delarna. Om den del som inte kan hittas, ta bilderna till en erfaren specialist för att tillverka en egen del.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97756.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.