Fälgar som snurrar när du slutar

Om du gillar flashiga bilar och snygga fälgar så är det en god chans att du vill ha en skinande ny uppsättning av spinning fälgar. Chrome spinner fälgar anses ofta ett steg upp från dina grundläggande krom hjul. Det finns många olika typer av spinner-hjul som finns på marknaden. De är gjorda för att passa nästan varje typ av fordon som du hittar på vägen idag. Förare av bilar, lastbilar, skåpbilar och stadsjeepar kan ha spinner hjul uppgraderingar. Alla som vill lägga till eller förbättra fälgar på sin tur kan ha nytta av informationen på fälgar som snurrar när du slutar. Bilagor
p Det finns några fälgar som är fälgar och spinnare kombineras. Men fälgar spinning ofta komma som bilagor som kan läggas till fälgar som du redan äger. Hjulmuttrarna är används för att montera den snurrande fastsättning till hjulen. Precis som fälgar, är spinnare också tillverkade av material som legering eller aluminium. En monteringssats av bultar används för att ansluta spinnaren till en bas. Den spinner själv sitter på en genomtänkt rullager. När ett fordon med spinner fälgar stopp, fälgarna verkar fortsätta snurra. Addera vad som fungerar

fälgar som är byggda med ett djupt fat designen brukar fungera bra med spinner rim bilagor. Vissa hjul sägs ha en negativ förskjutning när monteringsytan ligger nära axeln eller fälgen centrumlinje. Läppen av fälgen bör minst vara 1 eller 2 inches eftersom något mindre inte kommer att arbeta med spinner bilagor. Spinner hjul bilagor passar också bra på fordon som har bakhjulsdrift. Dessa typer av hjul är oftast tillräckligt djup för att möjliggöra för spinning wheel bilagor att passa utan sticker ut.
Vad inte fungerar

bakhjulsdriven enheten är kompatibel, kan detsamma inte sägas om front-wheel-drive fälgar och spinner hjul bilagor. Fälgar som är avsedda för fram-hjulsdrivna fordon inte är väl utformad för spinner fälgar på grund av bristen på utrymme. Den spinner hjulinfästning sticker ut eftersom fälgen inte är tillräckligt djup för att tillåta ratten att vara ytterligare inside.This orsakar problem eftersom spinnaren är så långt ut att det kan skadas genom att träffa din fender när du gör svängar. Det också petar ut tillräckligt långt för att få sin spin påverkas av vind strömmar.
Alternativ

Istället för spinning wheel bilagor, kan du också köpa spinnare som är inbyggda i fälgar. Detta är goda nyheter för förare av front-hjulsdrivna fordon eftersom dessa fälgar är gjorda för att passa sina bilar också. Väg dina alternativ när du väljer en av de många populära märken av spinning fälgar. Några av dessa inkluderar Latrell Sprewell, Omega och Diablo. Du bör också kontrollera för fri frakt, vilket är vanligt när man köper en dyra objekt som fälgar som snurrar när du slutar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97825.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.