Så monterar Falken Hanabi Fälg

Falken är ett namn som vanligtvis förknippas med däck. Dock gör Falken gör ett hjul som kallas Hanabi främst avsedd för japanska sport compact bilar. Installera en uppsättning Hanabi fälgar är inte annorlunda än att installera hjul som gjorts av någon annan hjulet maker. I denna artikel förutsätts att du har rätt däck monterade på hjulen, vilket kommer att bero på vilken typ av fordon du installerar dem på. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
Falken Hanabi fälgar
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag. Ställ i nödbromsen och placera transmissionen i växeln eller i "Park" om det är en automatisk.
2

Lossa muttrarna för de befintliga hjulen. Lyft fordonet vid ett av hörnen med en domkraft vid lämplig domkraftsfäste. Konsultera din instruktionsbok om du är osäker på var fästpunkten. Sänk bilen på en pallbock. Addera 3

Slutför bort muttrarna. Skjut hjulet och däcket bort av hubben och sätta den ur vägen. Skjut Falken Hanabi fälg med ett däck monterat på det på navet. Trä muttrarna på hjulbultarna. Snurra på hjulet för att se till att det inte finns någon interferens mellan hjulet och någon av delarna på bilen såsom bromsok, nav och fjädring.
4

Sänk bilen bort av stödbenet genom att lyfta bilen med domkraft och sedan flytta stödbenet ur vägen. Sänk fordonet. Upprepa ovanstående process för de återstående tre hörnen av fordonet.
5

Dra åt hjulmuttrarna för alla hjulen med en momentnyckel så snart bilen är tillbaka på marken i alla fyra hörnen. De flesta fordon använder en klack vridmoment på ca 90 Nm. Kontrollera din instruktionsbok eller med tillverkaren av din bil om du är osäker på hur hårt muttrarna ska vara.
6

Kontrollera infästningen av hjulet när bilen är sänkt till marken genom att köra handen mellan däcket och karossen för att säkerställa att de nya hjulen inte orsakar interferens med karossen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97769.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.