Hur till Alternativ fälgar till en triumfhetlevrad person

The triumfhetlevrad person är en liten, fyrcylindrig driven cabriolet som gjordes i England. Idag, tack dess ålder, faller Spitfire i kategorin klassiska sportbil. Som ursprungligen utrustad med Spitfire kom med mycket små stålfälgar med trim ringar. Det är möjligt att installera olika hjul på en av dessa bilar, men hjulen måste förbli relativt liten eftersom Spitfire sig är en mycket liten bil. Generellt sett är det svårt att passa ett hjul som är större än 14x6-inches på denna modell. Hjulet klack mönster Spitfire är 4x95.2 mm och fabriken offset är 22 mm. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

köp dina hjul. Det finns flera företag som säljer hjul för Spitfire, inklusive Moss Motors (se Resurser 1). eBay (se Resurser 2) kan vara en annan plats att källan Spitfire hjul. Eller du kan google söka efter andra oberoende säljare.
2

Har däcken monteras av en professionell däckverkstad. När du installerar nya däck, ska de monteras och utifrån ett däck professionell, eftersom det tar särskild utrustning.
3

Lossa muttrarna på de befintliga hjul med en rörtång. Palla upp Spitfire med en domkraft och sänk ner den på en pallbock. Du kan antingen byta ett hjul ett hörn i taget eller hissa upp bilen i alla fyra hörnen och byt ut alla samtidigt.
4

Finish bort muttrarna och hjulet. Ställ hjulet åt sidan. Torka navets yta där hjulet monteras med en trasa. Skjut in det nya hjulet och däcket på navet och dra åt muttrarna. Upprepa för de återstående hörnen av bilen. Kör din hand bakom ratten för att se till att den inte kommer i kontakt med broms eller fjädringskomponenter.
5

Sänk Spitfire tillbaka till marken. Dra åt muttrarna på hjulen till 38 till 49 foot-pounds av vridmoment med en momentnyckel. Kontrollera igen att vridmomentet på muttrarna efter det att fordonet har körts 50 till 100 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97776.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.