Återställa eller Rekonditionering Pitted Aluminum Wheels

aluminiumhjul används av biltillverkare för fabriken hjul. De är också ofta används inom eftermarknaden hjulet industrin. Problemet med aluminiumhjul är att de är en mjuk metall och benägna att punktkorrosion över tiden. Gropar kan inte torkas bort eller rengöras eftersom de uppstår när klarlack finish på aluminiumfälgar är skadad eller sliten. Det är möjligt att återställa eller rekonditionera urkärnade aluminiumhjul på mindre än en dag, dock. Saker du behöver
220-grit sandpapper
400-grit sandpapper
800-slippapper
Water
klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Sand hjulen med 220-slippapper. Slipa hela ytan utan fokusera på slipning de urkärnade områden tills de är mjuka. Skölj hjulet för att se dina framsteg.
2

Sand hjulet igen med 400-grit sandpapper och vatten. Håll sandpapper blöt medan du slipar hjulet. Jämna ytan genom slipning jämnt över hela hjulet. Skölj hjulet för att kontrollera dina framsteg när du är klar slipning.
3

Använd 800-grit sandpapper och vatten till sand hjulet. Den 800-grit sandpapper och vatten gör aluminium hjul så smidig som ett nytt hjul. Skölj och låt hjulet torka helt.
4

Spray tre lager av klarlack måla på aluminiumfälgar. Håll sprayen kan 10 inches från ytan och flytta kan vänster och höger vid sprutning, inte runt. Vänta 10 minuter mellan varje skikt innan nästa.
5

Låt hjulen torr för en hel dag innan montering av däck på dem eller montera dem på din bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97829.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.