Hur du byter från 17 tums fälgar till 16 tums fälgar

Hjul är en av de mest definierande aspekter av en bils eller lastbilens utseende . De är också tillgängliga i en mängd olika storlekar, från så liten som 13 inches till så stor som 21 inches och ännu större. Ofta är fordon med 16 - tumshjul uppgraderas till 17 - tums hjul , men det kan vara önskvärt att återgå hjulen till den ursprungliga 16 - tums storlek . Det är relativt lätt att göra , men du måste se till att den yttre diametern av hjul och däck paket förblir densamma , så att det inte finns några problem med hastighetsmätaren läser felaktigt . Saker du behöver
Ordet jack
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de gamla hjulen . Först , lossa muttrarna för hjulen . Skjut en domkraft under bilen och lyft på fabriken fästpunkten . Konsultera din instruktionsbok för korrekt förfarande .
2

Finish bort muttrarna och ta bort det gamla hjulet och däcket . Skjut in det nya hjulet och däcket på bilen . Trä muttrarna på för hand och dra sedan åt dem med rörtång .
3

Sänk bilen och avsluta dra åt muttrarna med tillverkarens specifikationer . Detta kommer i allmänhet att vara omkring 90 Ib /ft , men kan variera från göra att göra . Upprepa stegen ovan för de återstående hörnen på fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97907.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.