Hur man målar fabriken hjul

Måla fabriken hjul är ett billigt alternativ till att köpa nya hjul eller fälgar. Hjul, inte däck, kan målas för att återställa det ursprungliga utseendet, reparera repor eller ge hjulen ett nytt utseende. Måla fabriken hjul är en process som kan ta flera timmar att slutföra, med tillräcklig torktid tillåts mellan färgskikt. Typisk sprayfärg kan inte användas för att måla fabriken hjul. Saker du behöver
Hög temperatur eller fälg måla
Hög temperatur eller fälg klarlack måla
Maskeringstejp
tidning
Brill-O-pad
Avfettaren
Tygblöjor
Bil jack
Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen på domkraften och ta bort hjulen. Varje däck kommer att behöva tas bort innan målning fabriken hjul.
2 Tvättmaskiner hjul avlägsnar smuts.

Tvätta fabriken hjul med tvål och vatten. Med tvål och vatten, ta bort allt skräp och smuts från fabriken hjul. Inte alla vägar kommer fettet ut med denna första tvätten. Torka med en trasa blöja och låt torka helt. Addera 3

Avfetta hjulen. Spray avfettningsmedel frikostigt på alla fabriken hjul. Avfettningsmedel avlägsnar väg smuts som kan finnas kvar efter en bra tvätt med tvål och vatten. Skölj med vatten efter avfettning. Torka med en trasa blöja och låt torka.
4

Scuff den gamla färgen med en Brill-O-pad. En metall Brill-O-pad kan användas för att avlägsna någon varaktig smuts och sot och grov upp fabriken färg. Grovbearbetning färgen förbereder fabriken hjulet att acceptera ny färg. Skölj smuts utanför däcket. Torka med en trasa blöja och låt torka.
5 tejpade-på tidningen skyddar däck från färg.

Tape utanför däcket. Applicera maskeringstejp till kanten av fabriken hjulet eller fälg. Tape tidningen i stället för att skydda däcket från färg.
6

Ansök hög temperatur eller fälg färg. Håll burk sprayfärg 10 till 12 inches från ytan av fabriken hjulet och spray i långa, även rörelser. Tveka inte när du passerar över hjulet med färg, eftersom detta kan orsaka en översvämning av färg på ett specifikt område. Låt färgen torka i 20 till 30 minuter mellan lagren. Tre till fyra skikt bör appliceras innan du låter färgen torka i flera timmar.
7

Skydda den nya färgen med hög temperatur eller fälg klarlack måla. Klarlack kommer i hög glans, halvblank eller platt. Beroende på vad ser ni för, välj den stil som passar. Spray klarlack på samma sätt som fälg färg med länge, även passerar. Låt klarlack för att torka i 10 till 20 minuter mellan applikationer.
8 Maskeringstejp bör avlägsnas när färgen fortfarande är klibbig eller något vått.

Ta bort maskeringstejpen och tidningen. Vänta 10 minuter efter den slutliga klarlack ansökan för att avlägsna maskeringstejpen och tidning. Om fabriken hjul får torka, kunde maskeringstejpen ta bort färgen med det när de tas bort. Om tejpen avlägsnas när klarlack är något våt men klibbig, är färgen mer benägna att stanna på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97889.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.