Hur man ger Alloy Car Fälgar Chrome Look

Aluminiumfälgar används av många biltillverkare, men legeringen är inte så blanka eller som iögonfallande som krom. Du kan få krom look utan att behöva få nya hjul eller betala för att få dina fälgar förkromad. Det finns sprayfärg gjorda speciellt för hjul i ett par olika nyanser av krom. Du kan få krom look i din egen uppfart, på bara en dag, med hjälp av material från en lokal Biltema. Saker du behöver
Gray instegsskydd pad band
maskering och papper
Vax och fett remover
Mikrofiberduk
Chrome hjulsprut
Klarlack sprayfärg
Show Mer Instruktioner
1

putsa av aluminiumfälgar med en grå instegsskydd pad för att skapa en yta för att färgen ska hålla sig till, tröskelskyddet pad lämnar ytan ser tråkig, men det kommer att ändras när du är klar. Sand alla områden av de hjul som ska målas.
2

Täck stammen luftventilen med maskeringstejp för att förhindra den från att stängas målas. Placera maskeringstejp och papper runt ytterkanterna av hjulen så att däcken inte är täckt i färg.
3

Torka hjulen med vax och fett remover och en mikrofiberduk. Detta tar bort allt fett från fingeravtryck eller gamla städare, och skapar en ren yta för färgen. Den remover avdunstar efter några minuter, så du behöver inte tvätta bort det.
4

Spray hjulen med krom färg gjord speciellt för hjul. Håll burken 10 inches från ytan av hjulen och förflytta sig över de vänstra hjulen och höger, inte runt. Låt det första skiktet torka i 15 minuter.
5

Spray totalt tre eller fyra tunna lager färg på hjulen och låter varje lager torka i 15 minuter. Låt sista lagret torka under en timme.
6

Lägg två lager klarlack färg på varje hjul. Använd samma sprutteknikerna som med färgen. Låt det första skiktet torka i 15 minuter. Låt den sista pälsen torr för en hel dag före hantering hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97831.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.