Hur kan jag lägga Chevy hjul på en Ford?

Bil och lastbil hjul kommer i alla möjliga olika storlekar och stilar. Varje hjul har en bult mönster borras in i det som är specifikt för det fordonet. Dessa bultmönster inte ofta crossover, så om du har hjul från en Chevrolet kommer bultmönster ofta inte fungerar på en Ford fordon. För att åtgärda detta problem, kan du installera en uppsättning hjul adaptrar. Dessa kommer att ändra bultmönster på Ford för att matcha din Chevrolet hjul. Installera ett set tar cirka två timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Chevrolet till Ford hjul adapter kit
1/2-tums momentnyckel
4 1/2-tums vinkelslip med metall kapskiva
Visa fler instruktioner
1

Lyft Ford upp på en uppsättning av fyra pallbockar med domkraft så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken. Ta hjulen off av Ford med däck järn och ställ dem åt sidan.
2

Installera hjuladaptrar på Ford med speciella hjul klackar medföljer hjulet adapter kit. Märk trådarna i Ford hjulbultarna med färgen markör, gör en linje på toppen av hjulet klackarna. Avlägsna hjulet klackarna och adaptern.
3

Installera hjulet klackarna på nakna Ford rotorn för hand. Placera kanten av kapskiva på kvarnen vid märket du gjorde i steg 2. Klipp av trådarna på Ford stud på att märket med vinkelslip, sedan ta av hjulet klackarna med däck järn.
4

tillbaka hjulet adaptern på Ford navet. Montera tre av muttrarna på adaptern med däck järn och kontrollera att adaptern är centrerad på rotorn och navet, och att inga gängor på Ford dubbar sticka upp förbi ytan av adaptern. Installera sedan de återstående två muttrarna på adaptern och dra åt dem ner till 90 ft /lbs med 1/2-tums momentnyckel.
5

Montera Chevrolet hjulet på adaptern med däck järn . Sänk Ford bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97811.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.