Wheel alternativ för en Escalade

Sedan dess debut, Escalade bas varit en av de bäst säljande utility lyx sport fordon. Producerad av General Motors genom sin Cadillac division, gick Escalade först till försäljning under 1999, med större omdesign som kommer till 2002 års och 2007 års modell. Factory och eftermarknad alternativ tillåter ägarna att ge enskilda fordon en egen look. 22-tums hjul

Stora 22-tumshjul med lågprofildäck är bland de största alternativen för Escalade. Cadillac har erbjudit 22-tums hjul med sju ekrar på flera upp-level modeller. Till exempel i 2010, kom den "lyx" och "premium" Escalades med 22-tums, sju-ekrade, kromade aluminiumfälgar som standard. Den 2010 Escalade kom också med flera talade kromad aluminium 22-tums hjul uteslutande på top-of-the-line "Platinum"-modellen. Dessa multi-ekrade hjul faktiskt inkluderar 14 ekrar arrangerade i sju par. Addera Steel Wheels

Tidigt i sin produktion springa, kom flera grundläggande Escalade modeller med stålhjul och hjul täcker. Cadillac erbjöd 15 -, 16 - och 17-tums stålfälgar på Escalade för förare som väljer att inte uppgradera till större hjul. Dessa hjul, som fabriken utrustning eller alternativ ersättning från en tredje part tillverkare, kommer med silver plastskydd och använda samma tappmuttem mönster som större Escalade hjul, vilket gör det enkelt att uppgradera i framtiden.


Lättmetallfälgar

Många olika eftermarknaden tillverkare producerar hjul med GM: s tappmuttem mönster för användning på fordon som Cadillac Escalade. De flesta av dessa hjul använder konstruktion metallegering, såsom magnesium och aluminium. Eftermarknaden aluminiumfälgar för Escalade allt från blygsamma 18-tums fälgar som liknar andra lastbilsmodellen fälgar till dramatiska 24-tums hjul som rymmer extremt lågprofildäck och kan kräva en suspension modifiering att installera på vissa Escalade modeller.
< p> General Motors har också erbjudit många olika alternativ lättmetallfälg för Escalade, inklusive 22-tums kromade fälgar på vissa up-level modeller och 20-tums aluminiumfälgar som debuterade i 204 och dök upp på 2005 "Platinum" Escalade.

Wheel Stöldskyddssystem

Escalade köpare har också möjlighet att köpa Cadillac rullar systemet stöld avskräckande. Denna extra produkt är kopplad till fordon befintliga stöldskydd. Om den upptäcker en förändring i vinkeln av fordonet vid parkering, eftersom när någon jack upp Escalade att ta bort ett hjul, aktiverar den stöldskydd och ingriper med horn och exteriör belysning för att varna någon i närheten.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97881.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.