Hur Refinish Aluminum Wheels i New Jersey

Om du äger en uppsättning aluminiumfälgar i New Jersey och behöver Refinish dem, följ instruktionerna för att förhindra att hjulen från att färdig felaktigt och skadas. Den vanligaste orsaken till att hjulen måste lackeras är repning grund skrapar mot trottoarkanter eller andra grova föremål. När detta händer, är hjulen repad eller bucklig och den underliggande aluminium är utsatt för väder och vind. Detta kan leda till rost och skador på resten av hjulet. Saker du behöver
Aluminium polish
Bomullstuss
200-grit sandpapper
500-grit sandpapper
Vatten
Duk
plast droppe dukar
Tape
klarlack aluminium
Visa fler instruktioner
1

Rengör varje hjul med hjul polish genom att applicera en liten mängd på en bomullstuss och applicera den i cirkelrörelser på aluminium . Var noga med att träffa alla delar av hjulet, inklusive eventuella små sprickor. Denna process kommer att ta bort all lös smuts som kan ha samlats på vägen.
2

Använd en 200-slippapper för att slipa varje hjul. Denna process kommer att ta bort det mesta av den gamla skydd päls och kommer grov upp aluminium, så den nya pälsen finish, så att hålla sig bättre när den tillämpas. Fortsätt genom att använda en bit av 500-grit sandpapper för att avlägsna all överflödig yta från hjulet. Se till att hjulen är helt slät innan du fortsätter.
3

Tvätta fälgar ned med tvål och vatten för att avlägsna eventuella bitar av yta som kan ha fastnat på fälgarna medan slipning. Använd en liten trasa att torka fälgar när rengöringsprocessen är avslutad. Lämna inte någon fukt på fälgar innan nästa steg.
4

Applicera ytterligare ett lager av hjulet polish till varje fälgar. Ge den polska 30 till 60 minuter för att torka. När hjulen torr, använd en bomullstuss för att polera ut eventuella brister som kan ha inträffat under polering.
5

Täck däcken och omgivande måla med plast drop dukar och tejpa ner dem för att hindra dem från att vara förstört under nästa steg. Använd en pensel eller färg spruta för att tillämpa tre lager av klarlack aluminiumfälg finish varje hjul. Spraya ett lager i taget, så en timme mellan varje skikt för målgång att torka. Fortsätt tills det tredje lagret har applicerats. När torr, är hjulet restaurering komplett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97785.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.