Hur man identifierar en Lug Pattern

Förstå bultmönster på hjulen på din bil är avgörande när du vill köpa nya rims.You behöver veta hur många klackar på din bil och avståndet mellan dem för att välja fälgar som passa ordentligt . Du kan mäta och identifiera bultmönster på din bil hemma , vilket eliminerar behovet av en kostsam återförsäljare eller servicecenter besök . Saker du behöver
Tape Pencil åtgärd Mössor och papper
Visa fler instruktioner
1

Räkna det totala antalet klackar på hjulet . Klackarna är bultarna som sticker genom monteringshålen på däckfälg när du monterar den på bilen . Skriv ner det totala antalet klackar .
2

Välj en klack som utgångspunkt . Räkna från start klacken till den tredje klacken i sekvensen och att lämna en i mellan de två. Mät från centrum av den första klacken till mitten av den tredje klacken om antalet klackar på hjulet är jämn. Mät från den bakre kanten av den första klacken till mitten av den tredje klacken om antalet klackar på hjulet är udda . Anteckna mätningen .
3

Kombinera mätningar för att få ditt klacken mönster . Till exempel , om du har fem flikar på hjulet och mätningen är 5,5 inches , är klacken mönster 5x5.5 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97870.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.