Hur man skruvar och muttrar dras Replica Wheels

Hjul har en enorm inverkan på ett fordons utseende och kan även höja värdet på bilen som de är installerade på. Original Equipment Manufacturer (OEM) legeringar och avancerade eftermarknaden legeringar är också mycket dyra. Detta har lett till en stor marknad för replika fälgar som är billigare än de verkliga hjul som de liknar. Även replika fälgar är i allmänhet inte samma kvalitet som original hjul, de är fullt användbara. Om replika hjul tas bort och måste installeras och muttrarna efterdras, är förfarandet detsamma som det är för original hjul. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut hjulet på navet . De flesta bilarna använder lug dubbar för att stödja hjulen, även om vissa gör (vissa BMW, etc.) använder hjulbultar som går genom hjulet och sedan gänga i navet.
2

Thread muttrarna på hjultapparna. Dra åt dem för hand med rörtång. Skjut domkraften under bilen och sedan lyfter bilen bort av stödbenet så att stödbenet kan dras ut från under bilen. Försiktigt lägre
3

bilen till marken när stödbenet flyttas ur vägen. Placera lämplig storlek uttaget på slutet av momentnyckel.
4

Placera momentnyckel på klacken bulten och vrid nyckeln medurs tills korrekt avläsning nås på momentnyckeln. Mest hjulmuttrarna är åtdragna till cirka 90 foot-pounds. Konsultera en instruktionsbok eller verkstadshandbok för ditt specifika fabrikat och modell om du är osäker på vad det vridmoment på hjulen ska vara. Dra åt de återstående muttrarna i ett stjärnformat mönster.
5

Montera de återstående hjulen och dra åt de återstående hjulmuttrarna med rätt inställning. Efter att bilen har körts ca 100 miles, kontrollera de vridmoment på hjulen för att se till att de fortfarande är på rätt inställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97835.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.