Gör anpassade fälgar påverka hur en bil Drives?

Eftermarknad fälgar och däck kan förbättra utseendet och andrahandsvärdet på ditt fordon utan att påverka dess drive-förmåga. Så länge eftermarknaden fälgar inte överträffa dina däck specifikationer stock diameter, bör det inte finnas någon negativ inverkan på hur din bil enheter. Plus Dimensionering

Däck och fälgar kan uppgraderas till anpassade fälgar och lägre däck profil utan avkall på körförmågan av ditt fordon. Plus en dimensionering är den term som används för att beskriva uppgradera din fälgar och däck samtidigt som de övergripande specifikationer lager diameter för bilens däck.
Lågprofildäck

Många förare switch till lågprofildäck när de lägger anpassade fälgar till sitt fordon. Lågprofildäck har en kortare sidovägg höjd, vilket innebär att det är mindre gummi mellan hjulet och vägen. Lågprofildäck positivt påverka bilens styrning kapacitet. Nackdelen med lågprofildäck är det mindre kudde mellan vägen och fälgen. Du kan känna effekten i din fjädring.
Mervärde

Lägga anpassade fälgar till din bil kan öka sin totala andrahandsvärde. Även anpassade fälgar är ofta särskilt till personligheten hos bilägaren, de ger bilen ett elegant, modernt utseende som många köpare kommer att finna attraktiv. Håll plus dimensionering av dina däck som överensstämmer med dina lager däck när du lägger till anpassade fälgar och du kommer att öka värdet på din bil, öka sin totala styrförmågan och skapa större inverkan på hur din bil enheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97934.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.