Vad betyder Stora hjul Mean?

Automotive entusiaster har installerat bredare och större diameter hjul för utseende och prestanda. Större hjul kan förbättra prestanda i en omfattning, men gå för stor kan vara farligt och skadligt för acceleration, hantering och bromsning. Större diameter Pros

En större diameter hjul gör att du kan använda ett däck med en kortare sidovägg med bibehållen total diameter. Detta bidrar till att förbättra hanteringen av respons och styrprecision, och RIM: s större inre diameter gör att du kan använda större broms rotorer för minskad utmattningsrisk under hård användning. Addera större diameter Nackdelar
< p> En större diameter hjul flyttar fälgens massan längre bort från hjulnavet, vilket orsakar att hjulet för att agera som en energi-lagring svänghjul. Detta kan påverka acceleration något, men det kommer att ha en katastrofal inverkan på bromsprestanda. Du kan korrigera detta genom att installera mer kraftfulla bromsok, mer aggressiva kuddar och större rotorer.
Bredare fälg Pros

En bredare fälg kan du passa ett bredare däck. Bredare däck ökar dragkraften och nästan varje aspekt av bilens prestanda.
Bredare fälg Nackdelar

Wide fälgar kan slå fjädring, insidan av hjulhuset och även fender enligt vissa omständigheter. Fälgar med för mycket negativ offset (monteringsnav för nära innerkanten av fälgen) kan orsaka däcken för att peta ut förbi kroppen i bilen, vilket är generellt olagligt. Som en funktion av deras ökad dragkraft, bredare däck har också mer bränsle ekonomi-råna rullmotstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97936.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.