Hur polska fabriken Neon RT Wheels

De 14-tums fabrik hjul på en Dodge Neon RT är tillverkade av legering och har många små ekrar och svåra att nå områden. Stål lättmetallfälgar är klar med en klarlack för att skydda dem från lätta repor och märken. Över tid kan denna yta bli matt på grund av vägsmuts och lera, vilket inte alltid komma ren med biltvätt tvål. Hjulen måste poleras för att vara blank och ljus, men använder fel produkt eller material kan skada dem. Saker du behöver
Biltvätt tvål
mjuk svamp
Vatten
Wheel polska
handduk
Visa fler instruktioner
1

Wash hjulen med biltvätt tvål och en mjuk svamp för att få bort bromsdamm och vägsmuts. Använd inte en grov svamp eller en svamp med nät, eftersom detta kan repa klarlack på RT hjulen. Blöt hjulen, använd en liten mängd tvål på svampen för att rengöra dem, skölj tills tvålen är borta. Låt hjulen torka helt.
2

Applicera en liten mängd av hjulet polish, ca 2 matskedar, till en ren handduk. Gnid polish i hjulet med hjälp av små, cirkulära rörelser. Applicera mer polish som behövs. Gnid polish i hjulet tills den försvinner.
3

Vik handduk runt fingret och tillämpa mer hjulet polish till handduken. De Neon RT hjul har flera små ekrar med många sprickor mellan dem. Använd ditt finger för att nå in i ekrarna och polera dessa områden så gott du kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97757.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.