Chrome Wheel Problem

Chrome fälgar har uppgraderat till den stora tiden. När den exklusiva provinsen unga hotshots och "Fast and the Furious" wannabes, är dessa hjul numera uppskattad och används av ett brett spektrum av auto entusiaster. Det lyser av hjulen kompletterar någon beställnings jobb och kan lägga andrahandsvärde på en bil på marknaden. Nyheten är inte allt bra, men. Chrome fälgar kommer med sin beskärda del av problem som varje potentiell kund bör vara medveten om. Fix-A-Flat kemikalier

Nyligen hem punktering "fix-it" kit har blivit populära. Dessa kit innefattar driver kemikalier i en punktering för att blåsa det samtidigt fastställande alla små skador på utsidan av gummit. Dessa kemikalier kan också utlösa förödelse på kromade fälgar. De kemikalier som interagerar med förkromning under däcket och kan orsaka peeling och fjällning. Inte bara kommer detta att leda till korrosion av hjulet, men det kan skapa en lucka i lufttrycket, vilket orsakar luft att sakta läcka från däcken. Addera Salt Rust

Om du bor i ett snöigt område där salt är vanligen pudras på marken, kromade fälgar är förmodligen inte för dig. Salt får in pipan hjulyta, och det kommer att förstöra alla chrome hjulet över tiden. Detta problem kan också uppstå i strandnära städer där det finns en stor mängd salt i luften.
Peeling

Under normalt slitage, krom hjul bör inte börja flagna. Om detta händer är det oftast på grund av något fel på den del av tillverkarens, oftast i pläteringsprocessen. Detta kan inträffa när tillverkaren är beläggningen aluminium hjul med en zink-förening. Om inte gjort precis rätt, kommer zink antingen inte fastnar på aluminium bas, eller förkromning fäster inte korrekt till zink. Hursomhelst, kan det leda till peeling senare om tillverkaren väljer att sälja den.
Clear Coat

annat exempel på problem som orsakas av tillverkare som tar genvägar i pläteringsprocessen: krom hjul inte är tillräckligt tydliga överdraget kan stöta på problem. Inte alla klarlack finish är skapade lika. De tillverkare som använder en dålig kvalitet klarlack ofta inte Spraya på flödigt tillräckligt, vilket resulterar i en produkt som tillåter vattnet att sippra in och skada förkromning. Detta kan leda till gropar och korrosion i eftersmaken.
Alternatives

Många människor vänder sig till krom hjul alternativ eftersom de inte vill punga ut en massa pengar för den äkta varan, att veta hur försiktigt de kanske måste ta hand om sina hjul. Några av de bättre alternativen inkluderar fullt målade hjul, som är mer prisvärd men kommer att pågå längre än de bästa krom hjul. De är inte så glänsande, men de är mer hållbara. Flera tillverkare, inklusive Pacific Dualies, har hjul simulatorer tillverkade av rostfritt stål och efterlikna utseendet av krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97847.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.