Hur kan jag göra en fyra-Lug Rim Fit på en fem-Lug bil?

Placering fyra-lug hjulen på en bil avsedd för fem-lug hjulen kan lätt göras med en hjul-adapter, som består av två plattor. Den innersta plattan fäster navet med öppna muttrarna. Den yttre plattan har dubbar installerat den linjen upp med de fyra hålen på hjulen. När adaptern är fastskruvad på, hjulen installeras som vanligt. Saker du behöver
Jack
stödbenet
rörtång
muttrarna
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Jack upp bilen med en domkraft eller uttaget medföljer reservdäck. Placera en domkraft stå bredvid uttaget och sänka bilen på den. Arbeta aldrig på en bil som stöds endast av domkraften.
2

Ta bort muttrarna med en rörtång. Dra av hjulet på bilen, lägg den på sidan och skjut den under fordonet. Detta fungerar som en extra rad av skydd i händelse av stödbenet misslyckande. Addera 3

Skjut en fem-klack-till-fyra-fläns adapter över bilens hjulbultar. Montera de medföljande muttrarna över vart och ett av de fem dubbar. Dra åt dem tills adaptern hålls mot navet, men är fortfarande löst nog att vicka runt. Justera adaptern tills kärnslag i adaptern är i linje med hålet i navet så nära som möjligt. Detta bidrar till att eliminera eventuella vibrationer. Dra åt varje mutter med en hylsnyckel.
4

Skjut fyra-klacken hjulet på tapparna sticker ut från adaptern. Montera varje hjulets muttrarna och sänk bilen till marken. Dra åt muttrarna igen med en rörtång för att säkerställa att de är tillräckligt säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97787.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.