Alla typer av Mag Hjul

Mag hjul är lätta fälgar för däck som ska placeras på bilar. Mag hjul fick sitt namn eftersom de är gjorda av magnesium. Det ursprungliga syftet för mag hjul var för racing, på grund av sin lätta design. Dock har mag hjul funnit en plats på konsumentmarknaden som ett sätt för bilentusiaster att förbättra utseendet på sina favoritprogram bil. Uttrycket "mag hjul" har nu utökats med bilentusiaster att omfatta hjul som är gjorda av aluminium samt. Släpp Fälgar

En droppe fälg är en typ av mag hjul som har mitten av hjulet föll mot axeln på bilen. Denna typ av fälg presenterar en tredimensionell. Denna typ av mag hjul kommer med en fem eller sex lug nut fastsättning till bilen. Drop fälgar kan vara svårt att ta hand om som den indragna utformningen av väggen hos fälgen kan göra att smuts och annat skräp för att samla inom mag fälgen.
Rotator Hjul

Mag rotator hjul är en iögonfallande typ av hjul. Konstruktionen består av den fasta fälgen att däcket är installerad på och att muttrarna är fastsatta. Över toppen av detta är ett fritt snurrande rotator som förflyttas av främre rörliga kraft däcket. Men när bilen stannar, fortsätter rotatorn delen av mag hjulet att snurra, vilket ger intrycket att hisskorgen är i rörelse, även om det står stilla. Den roterande delen av mag hjulet är oftast mycket dekorativt med kurvor och urklipp. Ju mer prydnadsväxter rotatorn delen av mag hjulet, desto större reflexionsförmåga av hjulet och desto mer uppmärksamhet kommer att fånga.
Ekerhjul

Spoke hjul är den mest grundläggande utformningen av traditionen mag hjul. Antalet ekrar kan variera, dock minst fem ekrar måste vara närvarande för att upprätthålla stabiliteten i fälgen. Ekrar kan vara dekorativa med böjda kanter eller små inbuktningar från den yttre änden av ekrarna där de alla träffas i mitten på muttrarna. Medan den ekerhjulet kan vara den mest grundläggande utformningen av mag hjul, kan det vara mycket iögonfallande när de hålls rena och skinande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97884.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.