Vilken färg Fälgar gå bäst med en blå bil?

Lägger fälgar till en bil kan förbättra eller försämra dess utseende, beroende på fälgar som är valda. Det är viktigt att fundera inte bara stilen på fälgar, men också till färgen. Trots att välja den bästa färgen fälgar att gå med en blå bil är till stor del en fråga om personlig smak, det finns vissa färger som de flesta är överens kommer att se bättre med blått än gör andra. En "färghjul" kan hjälpa till med valet av färger. Blue

fälgar som matchar färgen på bilen exakt är tillgängliga från många olika källor, både på nätet och i tegel och murbruk butiker. Dessa fälgar kan antingen vara helt lackerad i bilens färg eller de kan ha accenter som matchar med resten av fälgar vänstra silver, svart eller vitt. Allt som krävs för att kunna matcha färgen är att förse fälg företaget med färgen koden från fordonets tillverkare, för att försäkra en exakt matchning. Addera Silver

Silver anses allmänt vara en flashig färg, vilket gör det till ett bra val för någon som vill fälgar att sticka ut men inte överväldiga bilen. För många typer av fälgar, är silver standard eftersom det fungerar så bra med de flesta färger lackeringsverkstäder. Silvret kan ha en glänsande, reflekterande yta, eller det kan ha en platt, matt yta. Båda typerna av yta går bra med blå färg. Den blanka finishen kommer att plocka upp bilen färg och så verkar ha lite blått i kanterna, som vissa människor finner mer tilltalande än matt finish.
Vit

Vit fälgar lookkor på en mörkblå bil. Den dramatiska kontrast mellan den vita och den mörkblå ger en intressant till utseendet på bilen. Vit fälgar har dessutom fördelen av att se rena stor del av tiden. Om de blir leriga eller smutsiga, ofta räcker det med en enkel sköljning för att få dem att se ut som ny.
Analogt Färg

En analog färg är ett som är omedelbart bredvid en annan färg på färghjulet. Om bilen är mörkblå, både ljusblå och lila är analoga färger, vilket betyder att de kommer att blandas med den mörkblå om fälgarna är målade någon av dessa färger. Om bilen är en ljusblå, de analoga färger är mörkblå och aqua, endera av som kommer att se bra ut med bilen.
Kompletterande Color

En kompletterande färg visas mittemot den valda färgen på färghjulet. En kompletterande färg sticker ut från den huvudsakliga färgen, och används för att göra färgerna "pop." För en mörkblå bil, är den kompletterande färgen gul, och fälgar i den färgen skulle stå på bilen. En ljusblå bil med hjälp av en kompletterande färgschema skulle ha röda fälgar. I båda fallen fälgarna gör ett starkt uttalande, och dessa kombinationer kan vara för mycket för vissa människor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97937.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.