Hur man tar bort små gropar i krom hjul

Chrome fälgar är blanka och reflekterande medan nya, men efter några år av att köras på väg, de kan bli matt och urkärnade. Salt och annan smuts och skräp från vägar kan orsaka Chrome för att utveckla små gropar, vilket kan bli fylld med rost. Stora gropar kan vara omöjligt att reparera utan att re-kromatering hjulen, men små gropar kan ibland tas bort genom en slipning process. Om det görs på rätt sätt, kan de kromade fälgar ser nästan ny igen. Saker du behöver
400-grit sandpapper
800-grit sandpapper
1000-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Vatten
000 fin stålull
0000 mycket fin stålull
krompolish
handduk
Visa fler instruktioner
1

Sand kromade fälgar med 400-slippapper. Sand lätt mycket och precis tillräckligt för att ta bort gropar. Håll sandpapper jämn och platt på hjulet. Gör inte sand djupt i ett område och lätt i en annan.
2

Använd 800-slippapper för att lätt sand över krom ytan igen. Detta tar bort mer av de synliga gropar och gör hjulet tråkig och ens titta.
3

Gå över hjulet med 1000-slippapper och vatten. Detta jämnar ut repor gjorts av mer hårda sandpapper och vattnet håller slipning uppbyggd från att gräva i hjulet. Upprepa detta steg med 1200-grit sandpapper och vatten.
4

Gnid hjulet med 000 fin stålull med små cirkulära rörelser. Gå över hjulet igen med 0000 mycket fin stålull. Dessa åtgärder bidra till att jämna alla repor gjorts av sandpapper.
5

Häll krompolish på en handduk och gnid med cirkelrörelser över hela ytan av hjulet. Arbeta polish i små cirklar, går i båda riktningarna. Låt polish torka i fem minuter och sedan använda en ren handduk för att polera polera bort i hjulet för ett ljust sken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97916.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.