Så här installerar du 22-tums fälgar på en laddare

Fälgar har alltid varit ett bra sätt att anpassa en åktur som du redan älskar. Dodge Charger är en långlivad bil med en stor efter, prestanda och en dominerande utseende. Installera 22-tums fälgar på denna bil kommer att få det att se bättre, rida smidigare och imponera fler människor. Jobbet är ganska lätt, men det är fortfarande farligt och kräver försiktighetsåtgärder. Saker du behöver
Momentnyckel
Wheel nycklar
Jack lift
Custom däck
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på varje hjul innan du lyfter bilen. Se till att matcha däck till dina fälgar är ordentligt pumpade och korrekt installerade. De flesta förare kan inte sätta lågprofildäck på fälgar. Verktygen för montering däck är kraftfulla, tunga och mycket dyra.
2

Hissa upp bilen med oavsett typ av jack hiss du kunde komma. Det finns alltid en domkraft som med nya bilar för hjulbyte. Använd detta uttag på det sätt som anges av dess instruktioner. Addera 3

Höj bara ett hjul i taget tills de chocker har fullt utbyggt. Sen palla upp en extra några inches eftersom de nya hjulen är större. Ta bort hjulskruvarna helt och ersätta den nya fälgar med det gamla.
4

Dra åt alla bultar på det hjulet måttligt så det är säkert, men inte utöva mycket energi åtdragning. Sakta sänka domkraften. Upprepa denna process för varje hjul ersättare.
5

Dra åt alla muttrarna när alla hjulen har säkert sänkt till marken. Tillämpa för mycket kraft på bultarna när bilen lyfts är mycket farligt. Hissen kan lätt tippa och orsaka skador på bilen och föraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97819.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.