Typer av fälgar

Före 2010, fälgar standard hjul där gjord av stål. Bil hjul idag finns i en mängd olika material och storlekar från legering, guldpläterad och krom i storlekar från 15 till 28 inches i diameter. Tänk på fordonet du kör när inköp fälgar, eftersom fälgar kan förändra bilens prestanda och köregenskaper. Stål

stålfälg är det billigaste alternativet och en av de mest hållbara alternativen. Men fälgar stål är tyngre än sina alu motsvarigheter, väger tre gånger så mycket aluminium, den primära metallen i lättmetallfälgar, enligt Smart Cycles. Vikten har orsakat dessa fälgar ska ersättas med lättmetallfälgar på moderna bilar.
Alloy

lättmetallfälg är en kombination av olika typer av metall, med primär metall är aluminium. Aluminium används i aluminiumfälgar tillåter dem att vara lätt och sålunda bäst för prestanda. På vissa fordon för show, kan guld och silver plating sökas en pampig avslutning. Är inte solid krom utan en ytfinishen
Chrome

Chrome hjul över ditt val av hjulet. Den kromade fälgar används för visa bilar och sportbilar för en prydlig finish. Chrome tillför ingenting för att öka prestanda, men ger hjulet en blankare yta. Chrome fälgar kan skrapa lätt, så använd krom hjul i soligt och torrt väder, och har en back-up uppsättning fälgar för snö och regn.
Färger och Spinners

För att göra fälgar mer iögonfallande, kan ett färgat läggas eller fälgar kan fås att snurra. Färger som vitt, svart och rött används ofta för att matcha hjulet till bilens färg. Spinnrockar kommer att snurra när bilen är i rörelse och under en kort period när fordonet har stoppats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97911.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.