Installation av en XM Radio i en Porsche 996

XM Radio är en av de satellitradio tjänster som erbjuds i Nordamerika. Det finns över 100 reklamfria kanaler. Du kommer att få prata, sport, musik och nyhetskanaler. Du kan installera XM radio i din Porsche 996, bara genom att använda en add-on-mottagare och antenn. Du kommer att finna att installera mottagaren och antennen är en enkel process. Men om du vill att den integrerade enheten, behöver du hjälp av en professionell. Saker du behöver
XM bil radiomottagare
XM radioantenn
Visa fler instruktioner
1

Välj typ av XM radio du vill ha för din Porsche 996. Du kan köpa en add-on modulsystem som du kan installera på din instrumentbräda eller mittkonsolen med sugkoppar och kardborrband. Alternativt kan du köpa en integrerad enhet som ersätter din bilradio. Detta kräver tjänster av en bilmekaniker eller professionella.
2

Leta efter en plats på utsidan av bilen där du kan fästa antennen. Taket kommer att ge den bästa mottagningen.
3

Fäst antennen nära ett fönster eller en dörr, så att du kan dra kabeln till fordonets insida. Dölj tråden under mattor eller längs dörrarna.
4

Navigera till XM radio hemsida. Ta reda på om deras planer, tjänster och priser. Ange en kod, som ligger på baksidan av XM radio enhet, för att göra fakturering arrangemang.
5

Ring telefonnumret som finns i din instruktionsbok. Aktivera ditt abonnemang genom att ange koden som finns på baksidan av mottagaren.
6

Vänta på LED-displayen på din XM radio att slå på. Detta medger att du aktiverat ditt abonnemang. Aktiveringen tar normalt 20 minuter eller mindre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96978.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.