Hur man installerar Portable Satellite Radio

Satellite radio är ett växande val för många människor. Nästan alla bärbara radiomottagare utrustade med den utrustning som installeras i bilen. Installationen är då en enkel process mot att få dessa 200 tydliga satellitkanaler i bilen. Instruktioner
Grundinstallation
en

Montera radions vagga i bilen. Detta har oftast en vidhäftande ände för att placera på instrumentbrädan eller vindrutan. Eller du kanske har ett fäste med flikar för att hänga av av en luftventil för något mer tillfällig.
2

Installera nätaggregatet till radion. Detta görs via den medföljande kabeln med cigarettändare adapter. Hitta hamnen i radio som matchar kontakten och anslut sedan den andra änden i bilen. Addera 3

Anslut antennen till radion. Det är också enkelt eftersom antennen porten kommer sannolikt att vara unik från någon annanstans.
4

Fäst signalen kontakten. Standarden anslutning med en kassettbandspelare adapter. Eller du kanske behöver en FM-modulator eller RCA-kablar patch som kommer att förklaras senare.
5

Montera antennen på utsidan av bilen. Du vill någonstans med något hinder. På baksidan av taket fungerar oftast bäst.
6

Kör antenntråden tillbaka genom bilen. Leta efter ett sätt så att tråden blir minst obstruktiv och synlig. Köra det genom gummilister på dörren kan fungera bäst. Addera Installera en FM-modulator
7

Hitta en plats i bilen för att montera modulatorn. Kom ihåg att det måste ansluta till din fabrik radio och satellit radiomottagare.
8

bort dina in-dash radio. Du behöver tillgång till antenningången och makten och jordledningar.
9

Anslut modulatorn till både konstant strömkälla och påslagen /off källan. Leta efter tomma säkringshållare vid gruppcentralen och sätter säkring kranar. Fäst den svarta jordledningen under en närliggande skruv gör kontakt med metallen på fordonets kropp.
10

Anslut bilens antenn till antenningången på FM-modulator. Anslut modulatorutgången till radions antenningång.
11

Anslut satellitmottagaren till FM-modulator. Hitta ett modulationsfrekvens som matchar en oanvänd frekvens i området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97719.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.