Roady XT Display Problem

XM Satellite radio ger lyssnarna tillgång till hundratals reklamfria radiostationer. Mottagare som Delphi RoadyXT kan du ta emot och kontrollera XM-sändningar i bilen. Den RoadyXT har en LCD-skärm som visar stationen, signalstyrka och andra kontroller för XM-enheten. Flera problem kan uppstå med display som kan påverka mottagarens bruk. Blank skärm
p Om skärmen är tom och ingen av knapparna på enheten fungerar, kontrollera elanslutningen. Den RoadyXT använder en AC-adapter för att ansluta till cigarettändaren i bilen. Kontrollera att adaptern är införd hela vägen in i ditt cigarettändaruttag. Kontrollera också att cigarettändaruttaget är funktionell. Du kan ha gått en säkring och behöver byta ut den.
Inga stationer Visas
p Om du inte är mottagningsstationer som du är tänkta att prenumerera på, då din XM prenumeration får inte aktiveras. För att aktivera din prenumeration, till melodi kanal 0 och tryck på "Välj" för att välja station. Anteckna den 8-siffriga koden som visas och kontakta XM med koden på xmradio.com eller 1-800-XM-RADIO.
Ingen information visas

Medan RoadyXT är tänkt att visa låtinformation, t.ex. låttitel och artistnamn, ibland detta inte kommer att hända. Ge mottagaren några minuter, eftersom den kan uppdatera informationen och kommer att visa den när den har hämtats. För vissa sändningar, som sport eller nyheter kanaler, blir det ingen information som visas på skärmen.
No Signal

RoadyXT visas "Ingen signal" om det är inte att få en tydlig signal till de satelliter som den använder. Om så är fallet, flytta till ett område där det inte finns några hinder. Om du är i en underjordisk parkering struktur, flytta utanför. Om du är i ett område där det finns en hel del träd eller höga byggnader, flytta till ett område där du har en bättre sikt över himlen.
Uppdatering

Om displayen visar "Uppdaterar," då systemet uppdateras med de senaste krypteringskoderna. Vänta några minuter för enheten att avsluta uppdateringen och du kommer att kunna använda den som du gör normalt. Om du lyssnar på stationen som har blockerats eller att du inte får, då kan du ringa XM på 1-800-967-2346 för att prenumerera på den stationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97748.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.