Hur får man gratis Satellite Radio

Satellite Radio erbjuder ett brett utbud av musik i stilar och variation som vanligtvis inte finns i FM-kanaler . Höra låtar från artister du aldrig hört förut eller låtar du inte har hört på länge , länge , tid . Och även om vissa former av satellit -radio är avgiftsbelagda , är det möjligt att få det gratis med hjälp av Internet . Instruktioner
1

Registrera dig för en gratis provversion av endera av de två företagen satellitradio på sina respektive webbplatser . Trots försöken varar inte länge det kommer att ge dig en uppfattning om musik som de båda företagen erbjuder . Bolagens hemsidor listar även andra sätt att få gratis studier .
2

Surf en av de webbplatser som har förhandlat fram en levande foder av satellitradio . Det bästa sättet är bara att söka efter " Free Satellite Radio " i en sökmotor .
3

Köp en ny bil . Många nya bilar på marknaden idag är utrustade med en satellit -radio redan installerad . Den satellitradio också oftast ingår ett års fri service . Även tekniskt sett inte köper en ny bil inte betyda att du får någonting gratis . Men om du skulle köpa en ny bil ändå , det här är din chans att njuta av satellitradio gratis .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97713.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.