Hur får man en motorcykel i - Dash Satellite Radio

Satellite radio är en månatlig prenumerationstjänst som ger programmering som inte kan hittas på vanlig AM-och FM- banden på radion . XM och Sirius är för närvarande de enda leverantörerna av satellitradio . Det finns mycket lite reklam på Satellite radio och mottagning är mycket bättre , eftersom signalerna kommer från satellitsystem stället torn . Instruktioner
1

Bestäm vilken tjänst du vill ha . Antingen Systemet ger hög kvalitet . Var och en har särskilda stationer för sport , countrymusik och prata radio som är unika för dem köpa 2

Forskning på nätet för ett produkter butik som specialiserat sig på motorcykel i - dash satellit radioapparater - . Finns rabatter och försäljning priserna tillgängliga från en mängd populära butikernas egna märken .
3

Välj vilken monteringssats som du vill köpa . Det finns bärbara satellit radioapparater som du kan fästa på styret på din motorcykel som lätt kan tas loss och tog med dig överallt .
4

Välj en antenn som passar dina behov . Om du vill ha en mobil in-dash satellitradio , kommer det att vara en annan stil än om du vill ha en mobil radio .
5

Gå till din lokala elektronik butik och köpa din in-dash satellit radio. Prenumerera på antingen XM eller Sirius när du gör ditt köp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96952.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.