Hur Wire My Xpress XM Radio till en säkringsdosa

En Xpress XM radio kan du lägga till satellitradio till alla fordon med en FM-radio eller extra ljudingångar. Den medföljande fordon monteringssats tillhandahåller ett antal in-fordon monteringsalternativ. Standardinstallationen använder ett befintligt uttag i bilen för att ge ström till Xpress XM radio. Om din bil inte har en sockel, eller du inte vill att din socket tillägnad driver Xpress XM radio, innehåller satsen även en hona uttag makt för trådbunden installationer. Den kvinnliga uttag kan anslutas till gruppcentralen eller något 12-volts källa för att driva Xpress XM radio. Saker du behöver
Skruvmejslar
DC kretstestare
Tap skarvar
Visa fler instruktioner
1

avgöra var honhylsan nätadaptern ska placeras . Ta bort alla lister och dash paneler, om så är nödvändigt, för att dirigera kablar från adapterns monteringsplats till fordonets gruppcentralen. Kör trådarna från strömadaptern till säkringen panelen. Var noga med att inte röra fordonskomponenter för att undvika skador på kablarna.
2

Lokalisera de två ledningarna från baksidan av säkringen som driver bilens radio. Använd en DC-krets testare att identifiera de bytte 12-volts tråd som aktiveras när fordonets tändning är i "på" eller "tillbehör" läge. Anslut den röda kabeln från den kvinnliga nätadaptern till bytte 12-volts kabel med en kran skarv.
3

Anslut den svarta kabeln från nätadaptern till en metalldel på karossen eller ram med en befintlig skruv. Lossa en skruv som är fäst vid en metalldel på fordonet, linda nakna änden av den svarta kabeln runt skruven och dra åt skruven tills det är ordentligt.
4

Installera eventuella lister och bindestreck paneler som tagits bort. Anslut nätadaptern från Xpress XM radio i den kvinnliga strömadaptern. Vrid startnyckeln till "på" eller "tillbehör" läge och kontrollera XM radio för korrekt funktion.
5

Stäng av tändningen och kontrollera alla säkringar och anslutningar om Xpress XM radion inte fungera korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97749.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.