Så monterar du ett Sirius Antenn

En Sirius antennen gör din bil att plocka upp XM-signalen sänds till dess satellitradio. Antennen behöver inte monteras av en professionell som installationen är en snabb, okomplicerad process. När satelliten är installerad och tjänsten är påslagen, kan bilägare njuta av ett brett utbud av musik och prata radio. Sirius har tre satelliter som sänder till bilantenner vid varje given tidpunkt. Om din bil har en platt topp, vilket innebär att en grind öppnas från baksidan, som en SUV eller en minivan, kan antennen kortas med två inches, om du väljer. Saker du behöver
Knife
Platt-tip dental plocka eller sprint-pin remover
Visa fler instruktioner
1

Skär två inches bort antennen om bilen har en platt topp. Du kan använda en kniv. När antennen är rätt längd, skär den medföljande självhäftande remsan för att matcha längden på antennen och tryck fast den på antennen svans.
2

Rengör området där du kan använda antennen med den ingår alkoholen torka. Markera den plats där du vill placera antennen modulen. Ta det självhäftande skyddet från antennen svansen, tryck sedan på svansen i sin anvisad plats inför modulen. Du bör gälla minst 12 psi tryck i minst 15 sekunder.

På sedans, stadsjeepar, minibussar och femdörrars fordon, placera antennen modulen på mittpunkten i taket, minst fyra inches från fönstret tillbaka eller gapet mellan taket och bakluckan. På konvertibler, placera modulen på mittpunkten av stammen, minst sex inches från bakrutan. På truckar, placera modulen i mittpunkten av taket, minst fyra inches från baksidan av hytten.
3

Bänd upp gummilisten runt bakrutan, grind eller trunk med en platt-tip dental plocka eller sprint-pin remover. För kablarna under gummilisten, tryck ned över dem, noga med att inte sätta veck i kablarna. Kör ner kabeln antingen samma sida eller olika sidor. I en van eller SUV, styra kabeln under gummilisten på insidan av stammen.
4

Guide kabeln i stammen genom att vika det genom bagagerumsinsatsen eller via befintliga kabelkanaler till mottagaren belägen i bagageutrymmet. På konvertibler, dra kabeln direkt in i stammen, kopplar den till kanten med telefon clips och skära ett litet hål i gummilisten för att hålla det. I lastbilar, styra kabeln genom bromsljuset hålrum direkt till mottagaren. Du kan stoppa in trådarna under inredningen eller mattor för att hålla dem ur vägen. Du kan också använda tejp för att hålla trådarna ur vägen, så att de inte stör din lagringskapacitet.
5

Anslut ledarna i mottagaren och låt limmet torka i 72 timmar . Undvik att tvätta din bil eller vidröra antennen eller svansen under denna tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96969.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.