Hur vet jag om jag har XM Radio Mitt fordon?

XM radio är en satellitradio tjänsten installeras i ljudsystemet för vissa fordon, som ett alternativ till traditionell analog radio. XM radio system består av en satellit radio frontpanelen och en XM satellitmottagare. Vissa fordon är utrustade med en XM-klar radio direkt från tillverkaren, medan det i andra fordon en XM radio måste installeras som en eftermarknad del. Fastställande av huruvida XM radio är installerad i ett fordon är snabbt och enkelt. Instruktioner
1

Undersök fronten på radion att hitta bokstäverna "XM". De flesta XM utrustade radioapparater är märkta som sådana. Detta är den första indikationen på att du har rätt utrustning, men det betyder inte att systemet är aktiverat.
2

sitta inne i bilen och antingen veva upp eller vrid nyckeln något att slå på bilens radio. Om det behövs, tryck på strömbrytaren på radion för att slå på den.
3

Leta reda på en av följande knappar på frontpanelen på radion SAT, band eller AUX. När någon av dessa knappar finns, tryck på den med fingret. Radio ytplåtar varierar beroende på modell, men vanligtvis innehåller en SAT-knappen. Om det inte finns någon SAT-knappen och tryck på någon av de andra knapparna som anges ovan.
4

Titta radioinställningarna ringa när du trycker på knappen ovanför. Om XM radio är installerad och aktiverad, då kommer du att se bokstäverna "XM" bredvid siffrorna radiostation. Dessutom, efter att ha tryckt på Band knappen tre eller fyra gånger, kommer en XM band visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96961.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.