Lägga till Sirius Satellite Radio för My OEM System

Bil enheter brukar komma med en radio och CD-eller MP3-spelare redan installerad i instrumentbrädan. Du kan installera Sirius satellitradio som en eftermarknad alternativ om det inte ingick i den ursprungliga bilen genom att installera Sirius bilen paketet. Antennen för enheten vilar på taket på din bil. En tråd löper från denna antenn till radioenheten, som är monterad på ett plant utrymme på instrumentpanelen. Detta gör att du kan ta bort Sirius eller installera den i en annan bil utan att jävlas med den ursprungliga bilradion setup. Instruktioner
1

Gå online eller ring Sirius för att aktivera din tjänst om du inte redan har gjort det. Radion Enheten fungerar inte förrän aktiverat.
2

Anslut Sirius radio monteringssystem för att insidan av ditt fordon. Eftersom detta är en eftermarknad Dessutom har du flera alternativ på fästen typer. Vissa fästen använda ett starkt lim som du trycker ned på instrumentbrädan. Du kan också använda ett fäste fönster sug som fästs på framsidan center fönstret. Det tredje alternativet är en vent mount som klipp på en luftkonditionering vent. Anslut Vilket alternativ du har och bifoga nödvändiga skruvarna som följer med fästet paketet. Addera 3

Ställ magnetiskt fäste på toppen av din bil. Den bästa placeringen beror på vilken typ av bil du har. För kupéer, sedaner och stadsjeepar, fäst antennen på taket nära den främre eller bakre fönstret. För konvertibler, satte den precis nedanför fönstret tillbaka på bålen dörren. För pickup lastbilar, fäst den bara på taket precis ovanför framrutan. Alla antenner måste ha ca 3 inches av rymden.
4

Kör antennlinjen till instrumentbrädan där fästet är installerat. Du kan dölja ledningarna innanför fönster och dörr foder för att hålla den från dinglar i din väg.
5

Anslut Sirius enhet till bilradion. Vissa enheter använder endast strömkontakten för att överföra signaler, medan andra enheter kräver ett band radio kassett eller hjälpingång kabel. Kassetten går in i din bilstereo kassettspelare och den andra änden ansluts till baksidan av Sirius-enheten. AUX-IN-kabeln ansluts till bilens stereo-ingång, medan den andra änden ansluter till Sirius-enheten.
6

Fäst Sirius radion till fästet, sedan koppla in strömadaptern och andra kontakter . Tryck på strömbrytaren för att slå på Sirius radio.
7

Ställ radiostation om du inte ansluta kassetten eller AUX-ingång. Hitta en lokal radiofrekvens som inte används och spara den som en av dina förinställningar bilradio. Tryck och håll nere "Menu" knappen på din Sirius radio och välj "Inställningar", "FM-sändare" och "Set FM-förinställningar." Markera den radiofrekvens som du vill använda och tryck på "Välj"-knappen för att spara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97746.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.