Hur man installerar Custom LED Headliners i en bil

LED headliner lampor kan uppgradera din bil stuga område med en mer modern känsla. Den mjuka skenet av de flesta LED headliners belyser uppgifter om din bil interiör, med minimal påverkan på förarens sikt nattetid. Och om du har byggt en egen sats av delar för din LED headliner-system eller om du har blandat och matcha några delar, kan du utföra en professionell installation av din bil interiör belysning direkt från ditt hem garage. Saker du behöver | 12-volts positiva och negativa kablarna
Crimp Tool Review Isolerade ringar wireterminal
lödning pistol
Löd kärnharts
Silicon gel
KRYMPSLANG

Visa fler instruktioner
1

parkera bilen på en plan yta, och sedan stänga bilen av. Pop din huva, och sedan koppla bort minuspolen från batteriet. Lyft bara den svarta, negativa terminalen från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Montera din LED headliner. Ta bort filmen från limmet nedanför LED headliner lampor, och sedan bifoga dem till din headliner. Tänk på avståndet mellan ljuset och ditt batteri för att se till att du har tillräckligt med ledningar för jobbet. Addera 3

Wire dina lampor till din vippströmbrytare. Anslut din LED positiva tråden till en av terminalerna på din switch och LED-lampor. Linda de blottade ändarna av kabeln runt polskruvar eller genom kryphål.
4

Kör en positiv tråd mellan en annan terminal på switchen och bilens batteri. Kör tråden genom bilens mittkonsol eller under handskfacket för att föra tråden ut i bilens motor område.
5

Crimp en isolerad ringkabelsko på slutet av din tråd, med ett pressverktyg . Mata änden av tråden in i botten av den terminala ringen, och stänga käftarna hos pressverktyg runt basen av ringen för att krusa det på viran. Haka terminalen ringen på den positiva polen på batteriet efter pressning.
6

Anslut den negativa kabeln till den negativa polen på LED-lampor, och sedan mals den motsatta änden av tråden. Metal bultar på bilens ram göra bra lägen för jordning din negativa tråd.
7

Byt den negativa terminalen på batteriet för att slutföra installationen av ditt ljus.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97703.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.