Hur man tar bort en mittkonsol i en 2007 Mazda 6

2007 års Mazda 6 s mittkonsol omger bilens växel och inkluderar en mugghållare och förvaringsfack /armstöd. För att göra många invändiga ändringar, inklusive installation av en eftermarknad förstärkare, måste du ta bort sannolikt mittkonsolen för att dra kablar under den. Andra skäl för att ta bort konsolen inkluderar att göra förändringar av interiören, som ersätter Mazda 6 s matta eller ta bort den för att förbereda sig för detaljer. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Mazda 6 motor, och öppna huven. Leta upp batteriet i förarsidans främre hörnet av motorrummet. Lyft plasten batteriluckan för att komma till batterikablarna. Använd en skiftnyckel eller tång för att vända metall mutter runt den negativa batterikabeln. Lyft kabeln för att koppla bort batteriet.
2

i parkeringsbromsen för säkerheten. Ta tag i växelspaksknopp och vrid den moturs för att ta bort den från växelspaken. Öppna facket mugghållaren i konsolen.
3

tag basen av växelspaken surround panelen med ena handen. Med den andra, ta tag i avsnittet omger mugghållaren. Dra uppåt ordentligt för att haka mittkonsolens trim panel. Skjut upp och över shifter för att ta bort det.
4

Ta bort de två skruvarna i framkant av mittkonsolen med en stjärnskruvmejsel. (Dessa skruvar är synliga med borttagen kåpa.)
5

Dra av två cirkulära skruvskydden på framkanten av mittkonsolen (du hittar en på varje sida). Ta bort skruvarna bakom dessa luckor med en stjärnskruvmejsel.
6

Öppna förvaringsfacket i mittkonsolen. På lagring våningen hittar du två skruvar. Ta bort dem med en stjärnskruvmejsel. Ta tag i hela konsolen och lyft upp den för att ta bort den från brädan. Skjut den framåt och sedan uppåt för att manövrera runt spaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97486.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.