Hur man installerar lädersäten

Uppgradering vanligt tyg eller säten vinyl till läder kan dramatiskt förbättra utseendet på din bil interiör och förbättra dess andrahandsvärde. Om bilen hade en fabrik alternativ för lädersäten, kan du köpa helt enkelt de platser och de kommer lätt bulten på plats. Om inte, finns det massor av eftermarknaden alternativ att välja mellan. En eftermarknad läder sits set kommer att utformas specifikt för din modell och kommer normalt passar lika bra som original fabriken delar. Saker du behöver
Hylsnyckel
Standard Review skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skjut ryggstödet så långt det går. Vissa bilar har en omkopplare för att elektroniskt justera sätena, medan andra kommer att ha en traditionell handtag. Med sätena ur vägen, inspektera framsidan av metall spåret att de inte glida på. Du bör se en bult på varje sida. Om de inte är synliga, det är en plast beklädningsdetalj eller huv som täcker dem. Försiktigt bända loss det täckande materialet med en vanlig skruvmejsel.
2

Avlägsna bultarna med en hylsnyckel. Skruvhuvudet storlek kommer att variera beroende på ditt märke och modell. Dra åt bultarna ur hålen och placera dem på en säker plats för framtida bruk. Addera 3

Skjut stolen i motsatt riktning så att den skjuts helt framåt. Bakifrån, ta bort de andra två skruvarna som håller stolen på plats. Sitsen är nu fri att vicka runt.
4

Inspektera botten av sätet för några kablar som kan styra olika funktioner. Dra alla ledningar innan du försöker ta bort sitsen.
5

Dra ut sätet i kabinen och ställ den åt sidan. Sätt det nya sätet i bilen, anslut alla kablar, och sedan skruva den på plats genom att vända den tidigare processen. Upprepa dessa steg för att ändra resten av platserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97436.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.