Hur man installerar ett TDA Motorsport Harness Bar

En sele bar är en metall förstärkning som sveper bakom framsätena på en bil för att ge en fästpunkt för racing selar. Selen bar inte bara tillåter korrekt installation av sele säkerhetsbältet, men också minskar mängden våld och flex drabbar din kropp under ett lopp. Utformningen av selen baren möjliggör montering utan svetsning eller borrning, vilket gör det till en relativt enkel uppgift som tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Harness bar kit
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Montera stängerna sele stöd av fästa heim lederna och muttrar till barerna. Dra inte åt muttrarna och lämna cirka 1/4-tums av tråden utsätts för justeringar senare.
2

Ta bort den befintliga säkerhetsbältet täcker på förarens sida av fordonet med hjälp av en skruvmejsel för att ta bort skruvarna. Locket måste avlägsnas från den punkt där den ansluter till bilens övre ramen. Ta bort skruvarna som håller bältet på plats och placera skruven åt sidan. Upprepa för passagerarsidan av fordonet.
3

Ta bort locket från den nedre pelaren partiet strax under bältet anslutningspunkt på förarens sida av fordonet. Avlägsna bulten och distansen från nedre bältet anslutning och plats åt sidan. Du kan behöva dra tillbaka mattan vill sjunga den här punkten. Upprepa för passagerarsidan av fordonet.
4

Klipp ut en liten del av mattan nära nedre anslutningspunkt med en mattkniv för att göra utrymme för den stång på både förarsidan och . passagerarsidan av fordonet
5

Montera övre sele barens monteringsverktyg i följande ordning: Fabriken bult, bricka, spacer, fabriken bälte, sele bar, tvättmaskin. Anslut kabelstammen bar till stolpen på förarsidan av bilen men inte dra åt skruvarna. Anslut kabelstammen bar på passagerarsidan av bilen med samma sekvens
6

Montera stödstavarna för sele bar i följande ordning:. Fabriken bult, bricka, support rod, fabriken spacer, fabriken sele. Anslut stödstavarna på fordonet vid placeringen av fabrikens bälte är lägre fästen.
7

Fäst den övre delen av den stång i selen bar med mutter, bricka och skruv medföljer kit.
8

åt Fullt alla bultar för selen och bultar. Justera heim lederna genom att lossa eller dra åt skruvar och muttrar, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97699.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.