Hur man installerar en Autometer Volt Gauge

Installera en mätare Autometer volt i bilen är en enkel procedur. Bestämma i förväg, där du vill att mätaren monteras och vilken krets du kommer att ansluta den till att göra förfarandet mycket lättare. Dessa steg gäller för de flesta eftermarknaden spårvidd apparater och hjälper dig att installera enheten på några minuter. Saker du behöver
Märkning penElectric drillCoarse gängstigning screwsCable tiesElectrical
tejp
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil i en säker, jämn plats. Slå av strömmen.
2

Välj den bästa monteringsplatsen för din Autometer volt mätare. Ett bra ställe är under instrumentbrädan, vilket gör det lättare att dirigera kablar borta från vanlig syn.
3

Markera monteringshålen för volt mätare använder fästet för din mätare som mall. Ställ fästet på plats och markera monteringshålen med en märkpenna.
4

Borra hål med en elektrisk borr. Om du monterar mätaren under instrumentbrädan, använd en borr något mindre än de skruvarna du ska använda för att hjälpa mätaren fästet håller bättre till styrelsen.
5

Montera mätaren fäste med . grova gängstigning skruvar för bättre grepp
6

Lägg ut den svarta jordledningen mellan mätaren och en god mark under instrumentbrädan - en metallyta från instrumentpanelen eller en befintlig konsol. Dra tråden efter en lämplig sele under instrumentbrädan om möjligt. Bestäm den ungefärliga längden på kabeln du behöver och ge dig själv ett par extra inches att spela med
7

Klipp jordledning och krok ena änden till marken kontakten på volt mätaren,. Sedan rutten kabeln mot marken ni beslutat om i steg 6. Trä tråden enligt buntband redan på plats under instrumentpanelen, eller använd dina egna buntband för att fästa jordkabeln till en befintlig sele. Anslut den andra änden av kabeln till jord.
8

Lägg ut den röda power kabeln mellan volt mätare och strömkällan. Du kan välja någon lämplig tillbehör tråd under instrumentpanelen så länge det är varmt - har spänning - endast när tändningsnyckeln vrids till läge "ON". De röda strömkablarna för radio och fläktmotor är bra val. Dra volt mätare tråd som du gjorde med jordkabel i steg 6, och bestämmer den längd du behöver.
9

Skär den röda kabeln till lämplig längd, och krok ena änden till makten kontakten på volt mätaren. Dra tråden enligt proceduren i steg 7, och krok i den andra änden av kabeln till strömkällan. Slå in anslutningen till strömkällan med eltejp.
10

Slå på tändningen och kontrollera volt mätare operationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97038.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.