Hur man tar bort nackstödet på en GM

Efter årtionden av att bygga bilar , har GM: s produktlinje utvecklats . Så har den säkerhetsutrustning som finns inuti . En del av utrustningen som de flesta tar för givet är huvudstödet , som var utformad för att minimera pisksnärtskador , samt skydda huvudet från objekt som rör sig från den bakre delen av bilen till fronten vid en kollision . Installera ett sittunderlag eller en bakåtvänd monitorn kräver avlägsnande av nackstöd på din GM bil , lastbil eller SUV . Saker du behöver
Små insexnyckel set
Visa fler instruktioner
1

positionera dig på sitsen så att du inför nackstödet . Lyft upp nackstödet med händerna och titta på basen av huvudstödet , där rälsen glida in i toppen av sätet . Två plastlock finns där . GM har två system nackstöd frisättning tillgängliga . Man har en tryckknapp på sidan av plastlocket , och en har ett litet hål i mitten av plastlocket .
2

Tryck på knappen på sidan av plastlocket för att frigöra nackstöd. Om du har nackstödet med ett litet hål , placera en liten insexnyckel i hålet och tryck in den med händerna. Detta åstadkommer samma mål som knappen , men du använder insexnyckel istället .
3

Lyft av nackstöd . Placera den åt sidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97137.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.