Hur Ladda ner Volvos tredje raden Manuell Seat Installation

Volvo erbjuder en rad av bilar, lastbilar och anläggningsmaskiner med fokus på säkerhet och miljö, enligt Volvos hemsida. Volvo erbjuder tredje plats installation på flera fordon, vilket kräver en installation. Installera den tredje sätesraden kräver ett antal speciella verktyg, vissa borrning och installation av ett extra bälte. Den tredje sätesraden installation kan vara ganska komplicerat, vilket kan kräva hjälp av en professionell för att garantera säkerheten. Om du köpt din plats används, kan du fortfarande få den manuella. För att ladda ner Volvos tredje raden manuell stol installation, behöver du en etablerad Internet-anslutning och en skrivare. Instruktioner gratis Ladda ner Installationsmanual från Volvo
1

Gå till Volvo Installation Instructions Accessories webbplats (se "resurser").
2

Klicka på "Modell" drop -menyn och välj din bilmodell.
3

Klicka på "Model Year" i rullgardinsmenyn och klicka på årsmodell.
4

Klicka på "Sök"-knappen för att utföra sökningen.
5

Klicka på "Body and Interior" kategorin. Klicka på filnamnet för att ladda ner och spara filen på din dator. I "Spara som" dialogrutan, välj en spara plats och ange ett filnamn.
6

Gå till lagringsplatsen och dubbelklicka på filen för att säkerställa filen laddas ner korrekt. Filen ska öppnas i Adobe PDF.
Print Installationsmanual från Volvo Club
7

Gå till Volvo Club webbplats (se "resurser").

8

Högerklicka webbläsarfönstret. Detta öppnar en pop-up-menyn.
9

Klicka på "File" eller webbläsarens sida kontroll ikon. Klicka på "Skriv ut ..." Detta öppnar datorns "Print" dialogrutan.
10

Klicka på "Skriv ut" för att skicka instruktionsboken till en skrivare. Alternativt, om du bara behöver vissa sidor, välj "Pages" knappen och ange vilka sidor du vill skriva ut. Separata icke-sammanhängande sidor med kommatecken (1, 5, 8, 10, till exempel).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97279.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.