Hur man installerar en automatisk Cluster Meter Gauge

En Automätning gauge cluster visar andra spårvidd mätningar såsom oljetryck, volt läsningar och vakuum. Du kan installera ett kluster Auto Meter i stället för ditt lager hastighetsmätare och RPM instrumentbrädan kluster. Auto Meter klustret installationen kommer att ta en kort tid, och kommer att lämna ett professionellt utseende, så att du kan övervaka andra viktiga aspekter av din motor. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
T-15 Torx bit
Visa fler instruktioner
1

Använd en liten platt -skruvmejsel för att sätta in spärren i instrumentpanelen. Det bör finnas en stoppbygel i ljuset ratten på din bil. Detta gör att du kan ta bort strålkastaren ratten från instrumentbrädan innan du tar bort resten av instrumentbrädan.
2

Leta efter en uppsättning av två skruvar eller fler att säkra trim panel på instrumentbrädan. Använd en Torx 15 bitars eller stjärnmejsel för att lossa torxskruvarna.
3

Dra trim panel på instrumentbrädan med hjälp av händerna. Dra panelen försiktigt och se till att frigöra panelen från clipsen i streck.
4

Ta de fyra skruvarna från den spårvidd kluster som håller klustret på instrumentbrädan i bilen. Använd en Torx 15 bit för att lossa torxskruvarna.
5

Ta kombiinstrumentet ur instrumentbrädan genom att dra ut över rattstången.
6

Känn bakom kombiinstrumentet för två frigöringsflikarna som är på toppen av varje anslutning. Koppla ur varje av kontakterna.
7

Vänd klustret stock instrumentet över och använda en Torx 15 bit för att lossa T-15 skruvar. Detta gör att du kan släppa kretskortet och digital vägmätare från aktiemarknaden instrumentet mätaren.
8

Ta baksidan av av beståndet kombiinstrumentet och ta kretskortet och digital vägmätare ur instrumentet kluster.
9

Placera instrumentet kretskortet och digital kortet i Automätning spårvidd kluster noggrant och anslut ledningar. Placera den bakre instrumentpanelen på plats och dra åt torx 15 skruv på plats för att säkra panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97621.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.