Så att ta isär dörrpanelen på en 2001 GMC Sierra

Om du behöver byta motoreffekten fönstret, ett dörrlås ställdon, spärr eller bara en högtalare, är det första du måste göra bort dörrpanelen. På vissa bilar är det ett svårt jobb som kräver några specialitet verktyg som kan vara svåra att hitta. På en 2001 GMC Sierra, men ta isär dörren panelen är en enkel uppgift som du kan åstadkomma med enkla verktyg. Saker du behöver
Hook Tool Review 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fönstervev borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Placera en krok verktyget bakom plast kåpa runt det inre dörrhandtaget för Sierra. Dra i handtaget utanför dörren och placera den åt sidan. Placera kroken verktyget bakom innerdörrlås bezel, och dra kroken verktyget för att frigöra infattningen dörrlåset.
2

Skruva loss dörrpanelen från dörren, med en 1/4-tums Ratchet och uttaget. Det finns en skruv i nedre hörnet av dörrpanelen, en under armstödet och en där dörrlåset bezel stod. Addera 3

Placera ett fönster vev borttagningsverktyg mellan det inre fönstret vev och dörrpanelen. Skjut den framåt för att släppa fönstret veven stoppbygeln. Detta kan ta lite sökande och petade, men när du har klippet dra i handtaget utanför dörren. Om du har makt fönster, lyft av strömmen fönsterkontrollerna switch, med händerna, dra ut kablarna för hand.
4

Dra av exteriör trim spegeln interiör i hörnet av dörren. Dra bort det för att släppa klippen, och lägg den åt sidan.
5

Stå bredvid dörren. Lyft upp vertikalt på armstödet för att dra luckan hakar upp utanför dörren, dra sedan luckan horisontellt bort från dörren församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97196.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.